To je to što me zanima!

Australac na traktoru pokušao ukrasti helikopter: U bijegu je!

Policija u Australiji traga za muškarcem koji je koristeći svoj traktor pokušao ukrasti helikopter. Nažalost po počinitelja, u bijegu je ostao bez traktora, tako da će mu iduće 'akcije' biti otežane...
Vidi originalni članak

Jedan je  Australac jednog jutra poželio helikopter. Ali nije imao novca za helikopter. Međutim, imao je svoj vjerni traktor. Pa je sjeo na traktor, odvezao se do obližnjeg hangara u kojemu se 'skladište' helikopteri te je pokušao ukrasti jedan primjerak za sebe, javili su australski mediji

- Kad se upalio alarm, muškarac je odustao od svojeg plana te se dao u bijeg - priopćili su iz policije i odmah nastavili:

VOJSKA KAO IGRAČKA Banožić je letio avionom. Milanović se 120 puta koristio vojnim helikopterom ili brodom

- Vozio je traktor nekoliko minuta, oštećeno je nekoliko ograda, a kad ih nije mogao probiti, dao se u bijeg trčeći. Policija traži sumnjivca te moli sve koji imaju neke informacije o njemu da se jave nadležnim službama. Riječ je o bijelcu, atletske građe, koji je za vrijeme pokušaja krađa na sebi imao bijelu kapu, crvenu kratku majicu te bijele kratke hlače - završava priopćenje.

STIŽE LI BLACK HAWK ILI NE? MORH još nije izgradio hangare za Black Hawk. SAD zato može stopirati isporuku helikoptera!

Vijest je nasmijala dio korisnika interneta u Australiji, koji se nadaju kako će ovaj 'genijalac' možda u idućoj akciji na traktoru pokušati otuđiti podmornicu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DinoAKA ljubiša 20.02.2022.

    GTA 7

  • Dalibor0704 27.01.2022.

    Zar traktori nemaju neku registraciju, da se zna vlasnik/korisnik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare