To je to što me zanima!

Australac već punih 26 godina sakuplja 'mucice' iz pupka

Australcu Grahamu Barkeru prije 26 godina palo je na pamet pitanje koliko 'proizvede' nakupina smeća u pupku. Kako bi saznao počeo ih je skupljati
Vidi originalni članak

Knjižničar iz Australije ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda  jer je sakupio kolekciju 'mucica' iz pupka. Graham Barker (45) posljednjih je 26 godina svog života posvetio svakodnevnom pomnom promatranju vlastitog pupka i preciznom vađenju smeća iz njega. 'Mucice' bi svaki put pažljivo očistio od dlaka i spremio u posebne staklenke. Do sada je sakupio rekordna 22,1 grama 'mucica'. Sakuplja ih svako jutro dok čeka red na tuširanje. Kaže kako ga je na neobičan hobi potakla dosada. 

- 'Mucice' sam svako jutro opazio u svome pupku te sam se zapitao koliko ih čovjek u životu 'proizvede'. Jedini način da saznam bio je da ih počnem skupljati - kaže Graham.

Sve o svojoj kolekciji redovito pojašnjava na internetskoj stranici. Da sada je tri pune staklenke prodao jednom muzeju no ne želi otkriti koliko je novca dobio. Osim ostataka iz pupka, Graham sakuplja papirnate vrećice iz pekara, dlake s brade te zapisuje imena i prezimena koja je davao predmetima i pojavama, piše NY Daily News.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • eva_17 04.11.2010.

    mora da mu je jako dosadno

  • kota 03.11.2010.

    kaj ne skuplja baukače iz nosa.

  • Original Doll 30.10.2010.

    bljuv, bljuv, bljuv!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare