To je to što me zanima!

VIDEO Kad narastem bit ću tramvaj: U Zagrebu pogrešno skrenuo pa vozio po tračnicama

Na raskrižju Maksimirske i Mandlove ulice u Zagrebu, u subotu nešto prije 23 sata vozač je automobilom zalutao na tramvajske tračnice pa je do sljedećeg raskrižja morao voziti po njima
Vidi originalni članak

Skrenuli smo iz Maksimirske u Mandlovu ulicu i vidjeli da auto vozi za tramvajem, po tračnicama. Vjerojatno je krivo skrenuo iz Maksimirske na tračnice umjesto na cestu. Nije bio zagrebačke registracije pa ih je vjerojatno vodila navigacija. Dalje u Mandlovoj na mjestu gdje se križaju tračnice i cesta dao je desni žmigavac i nije nam bilo jasno kamo to skreće. No najprije je izašao s tračnica ulijevo na cestu, a potom skrenuo desno prema Ravnicama, ispričao nam je čitatelj.

U subotu nešto prije 23 sata snimio je video u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vozač završio na tračnicama pa vozio iza tramvaja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Na raskrižju Maksimirske i Mandlove nije sasvim jasno skretanje i kamo treba ići automobil, a koji dio prometnice je samo za tramvaj, pa nije čudno da se vozač koji nije iz Zagreba na tom mjestu zabunio i našao na tračnicama.

Kao što se vidi na videu, vozač je neko vrijeme vozio za tramvajem te je prvom prilikom skrenuo natrag na cestu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • car2691 20.06.2021.

    svaki dan prolazim ovuda i svaki dan vidim bar jednog koji skrene na tracnice...raskrizje je tako fenomenalno napravljeno svaka cast onima koji su ga radili

  • 20.06.2021.

    Netko iz federacije

  • danijel45_1 20.06.2021.

    Nije glup vozac nego arhitekt i ovaj koji je ovo snimio, a i vi koji ste to objavili. Na tom raskrizju svako malo netko tko nema ZG tablelice krivo skrene, a skrenuo bi vrlo vjv i ja sam da se vozim prvi puta na tom raskrizju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare