To je to što me zanima!

Baka Ljubica: U novom biciklu uživat će unuci Sara i Luka

TKO ČEKA, DOČEKA Redovito igram nagradne igre i nikad ništa nisam osvojila. Unuci će biti sretni, kaže Ljubica Čorko, dobitnica bicikla cruiser Xplorer Camino
Vidi originalni članak

- Vjerna sam čitateljica i pretplatnica 24sata pa igram baš svaku nagradnu igru, ali do sada nisam ništa osvojila pa sam istodobno bila iznenađena i sretna kad sam saznala da bicikl dolazi u moje ruke, rekla je sretna dobitnica Ljubica Čorko (61) iz Ivanca.

Osvojila je bicikl cruiser Xplorer Camino u vrijednosti od 1499 kuna, koji će pokloniti svojim unucima školarcima. No da bi unuci provozali novi bicikl po ulicama Ivanca, baka Ljubica je redovito izrezivala i skupljala kupone iz tiskanog izdanja 24 sata od 21. do 25 srpnja. Pet nagradnih kupona poslala je i Sanela Nekić (29) iz Požege. Jako joj se svidio izgled bicikla i odlučila je okušati sreću.

- Ovo mi je prvi put da igram neku nagradnu igru i presretna sam da će taj prekrasan bicikl postati moj - oduševljena je Sanela.

Stari bicikl ionako više nije u najboljem stanju pa će ga zamijeniti novim MTB Explorerom Rookie 4.9. U prvu probnu vožnju otići će sa svojom djecom, a novo prijevozno sredstvo dobili su i Kristina Česi iz Koprivnice te Ante Ahamović iz Zagreba. U veliku nagradnu igru uključena su i dva sporedna dobitka - pametni telefon Vonino Jax i čak 24 mjesečne vikend pretplate na novine 24sata.

Dobitnici glavnih i sporednih nagrada bit će objavljeni na portalu www.24sata.hr unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare