To je to što me zanima!

Baš je pravi 'izumitelj': Doma radio votku i raznio pola krova

Lawrence Toms je votku točio u sustav za destilaciju kada su susjedi čuli snažan prasak. Evakuirali su deset okolnih kuća, a Tomsu je policija zaplijenila aparaturu
Vidi originalni članak

Lawrence Toms (43) ostao je bez dijela krova i nekoliko prozora na kući u Treherbertu u južnom Walesu nakon što mu je eksplozija prekinula kućnu proizvodnju vodke, piše Daily Mail. Lawrence je votku točio u svoj sustav za destilaciju kada su susjedi čuli snažan prasak. Evakuirali su deset okolnih kuća, a Lawrencea pronašli kako tumara okolo. 

Policija je pretražila kuću i zaplijenila mu aparaturu. Susjedi su policiji ispričali kako znaju da Toms 'miješa' votku u svojem domu po receptima koje nalazi na internetu. 

- Baš sam uspavao svojeg 5-godišnjeg sina kada sam čuo eksploziju. Pogledao sam kroz prozor i ugledao susjeda u boksericama sa izgorenom kožom po rukama - ispričao je Gavin Rees (28). 

Vatru su gasila četvera vatrogasna  kola, a Tomsa su kola hitne pomoći odvezla u bolnicu. 

Toms u selu vodi tvrtku Real Cool Futures. Jedan od njegovih izuma je i papir za zamatanje darova od ovčjeg izmeta koji je darovao princu Charlesu. Godine 2006. dobio je nagradu od 170.000 kuna za svoj rad. Trenutačno je u bolnici i stabilno.

Ipak, susjedi tvrde da je Toms radio s najjačom vodkom. Policija vjeruje kako je eksploziju potaknuo alkohol kućne izrade. 

- Vatrogasci su rekli kako smo svi zajedno imali sreće što cijela ulica nije eksplodirala - rekla je susjeda Susan Minty (52). 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ejjja 10.03.2013.

    Bajaga bi mu rekel...nije votka rakija..... :))

  • dhabula6 23.07.2012.

    taj stvarno voli piti

  • sebastik9 09.09.2011.

    U, jeeee....od koliko gradi je ta votka?! lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare