To je to što me zanima!

Beba "umire" od smijeha dok tata trga odbijenicu za posao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snimka osmomjesečne bebe koja vrišti od smijeha dok otac trga papir o odbijenici za posao postala je hit na YouTubeu. Video 'Hahaha' pogledalo je 163 milijuna ljudi
Vidi originalni članak

Bebu Micaha je toliko veselilo trganje papira u kojem su tatu Marcusa McArthura izvijestili da nije dobio posao da je otac odlučio potrgati i papir od kreditne kartice. Osmomjesečni dječak 'umire' od smijeha nakon svakog trganja papira. Video je pogledan 650.000 puta u mjesec dana iako je 'došao do izražaja tek u zadnjih nekoliko dana'. 

Marcus završava doktorat na sveučilištu Saint Louis i traži posao kao profesor. Nedavno je primio još jednu odbijenicu i odlučio je potrgati. Osmomjesečnom sinu Micahu to je bilo urnebesno smiješno. Video je na Twitteru objavila glumica Alyssa Milano nakon čega je postao jako gledan. 

- Bili smo u šoku. Mislila sam si, od svih ljudi na svijetu ona ga je morala 'klinknuti', a baš sam htjela biti kao ona kada sam bila mlađa - rekla je Micahova majka Mandi.

Roditeljima su nudili novac kako bi otkupili prava na video no sve ponude su odbili. Kažu kako su video objavili da bi nasmijali ljude, a ne da bi zaradili.

Bebina zarazna smijanja vrlo su popularna na YouTubeu. Tako je video jednostavnog naziva 'Hahaha' pogledalo 163 milijuna ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • marinmarinac 12.04.2011.

    kako je samo nasmijana ova beba

  • limun 04.03.2011.

    drage hrvatice i hrvati,kad vam se desi nešto slično kao što je odbijenica za posao,račun za kredite i slično,nasmijte se od srca kao ovo slatko dijete i barem na tren biti će vam lakše...

  • JelenaPavic 04.03.2011.

    Zaljubila sam se u ovaj video... Preslatka bebica

Komentiraj...
Vidi sve komentare