Obavijesti

Viral

Komentari 67

Beba "umire" od smijeha dok tata trga odbijenicu za posao

Beba "umire" od smijeha dok  tata trga odbijenicu za posao
2

Snimka osmomjesečne bebe koja vrišti od smijeha dok otac trga papir o odbijenici za posao postala je hit na YouTubeu. Video 'Hahaha' pogledalo je 163 milijuna ljudi

VIDEO

Bebu Micaha je toliko veselilo trganje papira u kojem su tatu Marcusa McArthura izvijestili da nije dobio posao da je otac odlučio potrgati i papir od kreditne kartice. Osmomjesečni dječak 'umire' od smijeha nakon svakog trganja papira. Video je pogledan 650.000 puta u mjesec dana iako je 'došao do izražaja tek u zadnjih nekoliko dana'. 

Marcus završava doktorat na sveučilištu Saint Louis i traži posao kao profesor. Nedavno je primio još jednu odbijenicu i odlučio je potrgati. Osmomjesečnom sinu Micahu to je bilo urnebesno smiješno. Video je na Twitteru objavila glumica Alyssa Milano nakon čega je postao jako gledan. 

- Bili smo u šoku. Mislila sam si, od svih ljudi na svijetu ona ga je morala 'klinknuti', a baš sam htjela biti kao ona kada sam bila mlađa - rekla je Micahova majka Mandi.

Roditeljima su nudili novac kako bi otkupili prava na video no sve ponude su odbili. Kažu kako su video objavili da bi nasmijali ljude, a ne da bi zaradili.

Bebina zarazna smijanja vrlo su popularna na YouTubeu. Tako je video jednostavnog naziva 'Hahaha' pogledalo 163 milijuna ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'
VIŠE OD 1000 KOMENTARA

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'

Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i isti ovakav problem na poslu, napisala je žena kao komentar na fotku policajke

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.
RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...
PROVJERITE ZNANJE

RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...

Većini vjerojatno nije ni bitno koji je praznik. Bitno je samo spojiti i dobiti što više slobodnog vremena. Neki su se za sličan manevar, ovaj s povezivanjem srijede s vikendom odlučili i na dan izbora...