To je to što me zanima!

Bebi je kupila psića koji pjeva 'Kad si sretan je.. se sa mnom'

Britanka Leigh se nadala da će plišani pas koji pjeva pomoći njenoj 4-mjesečnoj kćeri da progovori, no šokirala se kad je igračka zapjevala psovke
Vidi originalni članak

Britanka Leigh McPherson (20) nadala se da će plišani psić koji pjeva pomoći njenoj 4-mjesečnoj kćerkici Miji da progovori. Međutim, šokirala se kad je stisnula šapu, a igračka zapjevala: Kad si sretan, je.. se sa mnom, kad si sretan je.. se sa mnom, kad si sretan i kad želiš to pokazati, je.. se sa mnom'. 

- Nisam mogla vjerovati. Preslušala sam pjesmu tri ili četiri puta. Nema zabune u tome što govori, kaže Leigh. Nazvala je proizvođače igračke 'Moja prijateljica Violet' koju je platila 200-tinjak kuna.

- Igračka je američka, pa glas koji pjeva ima američki naglasak. Proizvođač tvrdi da zapravo u pjesmi kaže 'laj sa mnom', no svakome u Velikoj Britaniji to zvuči kao psovka. Poslat će mi novu igračku koja ne psuje, rekla je Leigh za britanski The Sun i dodala da su joj sad najveći problem prijatelji koji se stalno žele igrati sa psom jer im je urnebesno smiješna pjesmica. Proizvođač LeapFrog Toys se ispričao, a glasnogovornik je rekao da su napravili novu snimku pjesmice kako ne bi bilo daljnjih pogrešnih interpretacija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Prva Proleterska_1 19.01.2011.

    Ja ovakav njen engleski nikada ćuo.Pa sa kojih prostranstava GB ova dolazi . Verovatno sa Škotske visoravni !

  • apocalypsedude 18.01.2011.

    covjece, krmacica cak ne raspoznaje vlastiti jezik. bark nije isto sto i fuck. cak ni ne zvuci slicno.

  • dikobraz 18.01.2011.

    Da sam se ja našla na mjestu proizvođača LeapFrog Toys kao prvo istoj bi poslala paket štapića za uši jer izgovor iako nije čisti "bark", više je "bak", ali bogami nije ni "fak".. valjda je to nešto što bi ona željela čuti, a ne čuje tako često.. :) A kao drugo posla bi joj jedne pepeljarke diptrije +10 za svako oko s obzirom da je izjavila da je kupila medvjeda svom djetetu za Božić, a koliko ja vidim to je pas.. A s obzirom da je kriza u svijetu možda su i medvjedi počeli lajati.. Tko to više može znati.. :) A možda je to i papagaj što drži u ruci.. Mislim stvarno.. I ti proizvođači igračaka su stvarno postali nestašni.. Sve u svemu ovo je prava vijest za naslovnicu.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare