To je to što me zanima!

'Kakva je to tema': Studentica iz Srbije diplomirala, svi u čudu

Maja Ivanović iz Beograda diplomirala je na jednom privatnom fakultetu. Ono što je upalo u oko ljudima je tema njezinog diplomskog rada - Lojalnost potrošača brendu Guess. Jedni je hvale, dok drugi osuđuju...
Vidi originalni članak

I dok se većina studenata u svojim diplomskim radovima bavi uobičajenim temama poput, primjerice, ekonomske situacije u državi ili utjecaja politike na stabilnost zemlje, jedna studentica iz Srbije diplomirala je ekonomiju na temu 'Lojalnost potrošača brendu Guess', s tim da je čak i na korice diplomskog rada dala urezati logo omiljenog brenda.

Maja Ivanović studentica je jednog privatnog beogradskog fakulteta i svoje sveučilišno obrazovanje završila je s odličnom desetkom.

Fotografije uspješne obrane diplomskog rada objavila je na Instagramu i, kako to već ide, naletjela na kritike jednog dijela internetskog podneblja.

Neki smatraju da privatni fakulteti narušavaju sustav obrazovanja i da tematika s cipelama i torbicama nije primjerena za diplomski rad. No, Maju hejteri ne brinu previše, već se pohvalila i s prosjekom 9,2.

Njezin Instagram profil prepun je fotografija Guessove odjeće i obuće, a na toj društvenoj mreži prati je 60 tisuća ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 16.09.2017.

    toliko je lojalan potrosac brenda Guess a preuzima diplomu obucena u Zari. 😂

  • sol 15.09.2017.

    Ta ce brzo u elitu, Dubai!

  • 15.09.2017.

    Guess what? I'm a tramp

Komentiraj...
Vidi sve komentare