To je to što me zanima!

Bik stao pred vrata i čekao pa se zagledao u vlastiti odraz

Sjeverna Irska: Bik koji se zagledao u vlastiti odraz u šetnji kroz predgrađe Enniskillena je uništio nekoliko vrtova. Na kraju su ga ulovili i vratili vlasniku
Vidi originalni članak

Ogromni bik pobjegao je prošli tjedan iz svoje prikolice u sjevernoirskom Enniskillenu i krenuo u šetnju kroz periferiju. U svojoj skitnji kroz dvorišta zgazio je cvijeće i travnjake u nekoliko vrtova, dok su ga vlasnici kuća u šoku gledali sa sigurne udaljenosti. Dok je tako hodao stigao je do male kućice i stao pred ulazna vrata kao da čeka nekoga.

- Stajao je pred vratima i gledao vlastiti odraz. Bio je presmiješan - rekla je susjeda Ann Maguire, koja ga je promatrala sat vremena. Kaže da su bili zabrinuti, jer iako su zatvorili vrata, ona ne bi zaustavila bika da je krenuo prema njima. 

Uskoro su stigli i policajci koji su također bili na sigurnoj udaljenosti. Bika su kasnije ulovili i vratili ga vlasniku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Frank the Tank 19.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pupi1234 15.08.2011.

    Zaljubio se

  • DalmatinkA_8 14.08.2011.

    Komentar ispod slike: Bik je bio velik skoro kao kuća. ahahahahhahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare