To je to što me zanima!

Bilo mu je hladno: Sakrio se u zamrzivač pa se predao policiji

Policija je u Boru tražila mladića zbog sumnje da je ukrao biste i nadgrobne ploče na nekoliko groblja. Skrio im se u uključeni zamrzivač, ali nije izdržao dok ne odu
Vidi originalni članak

Uhitite me, ne mogu se više smrzavati, povikao je B. S. (25) iz Bora u Srbiji nakon što je iskočio iz uključenog zamrzivača skrivajući se od policije, piše Blic. Policajci su ga tražili zbog sumnje da je oskvrnuo gradsko i nekoliko okolnih groblja. Ukrao je nekoliko brončanih i metalnih bista te vaza i ploča s nadgrobnih spomenika. Policija ga je tražila u njegovoj kući gdje se sakrio u zamrzivač. Mislio je da će izdržati hladnoću dok policija ne ode, ali nije uspio. Predao se policiji iz koje sumnjaju da je ukradene nadgrobne ploče, biste i vaze prodavao na ilegalnom tržištu metala. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • komentatorica 27.01.2011.

    Mislim da se ovaj sakrio u onaj zamrzivač koji ljudi još zovu i "duboko" a njima je termostat s vanjske strane! ALi šta jest jest. uistinu zanimljivo mjesto za sakriti se! I mislim da je pametno što se predao inače bi mu sve te biste i ostalo što je popalio mogli staviti iznad glave!

  • vatrogasac90 26.01.2011.

    Pa vecina frižidera ima termostat kao i ovaj gore!Bar je njega iznutra mogao smanjiti.HAHAHHAHHA..........

  • Brane_1 26.01.2011.

    Koji car, kao da nije mogao isključiti zamrzivač prije nego što je ušao u njega... :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare