To je to što me zanima!

Bilo mu vruće u avionu pa je otvorio vrata za slučaj nužde

Kinez kaže kako mu je bilo zagušljivo i da je mislio da otvara prozor. Nakon što su vrata otpala te se aktivirao tobogan za evakuaciju, mladića je uhvatila panika
Vidi originalni članak

Chen (25) je čekao da se iskrca iz aviona u zračnoj luci Myanyang u kineskom Sečuanu. Zaključio je da bi njemu i drugima dobro došlo malo svježeg zraka pa je otvorio vrata u slučaju nužde jer je mislio da su prozor. 

- Bilo je jako zagušljivo. Bilo je vruće i samo sam stisnuo kvaku prozora koja je pored mene. Kada su vrata otpala i kada se aktivirao tobogan za evakuaciju, uspaničio sam se - rekao je Chen za Thepaper.cn. Putnici su se prepali pa ih posada morala smirivati. Nakon toga su nazvali policiju, prenosi Odditycentral.

Mladić je kažnjen s 11.000 dolara (oko 67.870 kuna) kazne. U kompaniji kažu da su oni napravili sve po propisima nakon što je zrakoplov sletio i da očito putnik nije pratio proceduru. Nije im jasno niti kako je mogao vrata za izlazak u slučaju nužde zamijeniti za prozor kada su ona označena natpisima i crvenom bojom. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • malimo 07.05.2018.

    Cool

  • 07.05.2018.

    Ja nisam znao da su za to posebna vrata, nisam nikad se vozio avionom. Znao sam da avioni imaju onu fontanu za napuhavanje ali nisam znao da su posebna vrata za to. Slutio sam da oni stave neku torbu ili nešto pokred izlaza i izvuku uzicu kada žele fontanu.

  • pijun 07.05.2018.

    Bio je na tripu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare