To je to što me zanima!

Bio je inspiracija: Riječani odali počast liku iz 'Igre prijestolja'

U centru Rijeke u subotu je obitelj riječkog književnika zapalila svijeće za jednog od najomiljenijih likova iz TV serije 'Igra prijestolja'. I Riječanima, ali i turistima to se jako svidjelo...
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi trenutno najpopularnije TV serije na svijetu svoj je život za plemeniti cilj žrtvovao Hodor. On je bio jedan od najomiljenijih likova desetaka milijuna gledatelja diljem svijeta, a mnogi od njih odali su mu počast na različite načine i to najčešće na društvenim mrežama. 

Obitelj riječkog kolumnista, glazbenika i književnika Zorana Žmirića počast je Hodoru pak odlučila odati na Jadranskom trgu gdje su izložili njegovu fotografiju i zapalili nekoliko svijeća. Na ideju je došla njegova kći Hanna, a otac i majka su je podržali. 

Reakcije Riječana, ali i turista bile su, napisao je Žmirić na svojem profilu, vrlo zanimljive. Brojni su prolaznici, posebice mladi, zastali i fotografirali neobičan prizor. 

Neovisno o Žmirićima, društvenim su se mrežama u međuvremenu proširile fotografije njihovog spomen obilježja koje je malobrojne ostavilo ravnodušnima. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • netkototalnonebitan 17.08.2017.

    Fan sam Igre Prijestolja ali ovo je prava idiotarija.

  • vuki7kozlica 06.06.2016.

    koje isfuravanje.muka mi je.pre cool ste fakat ono

  • Karadarko_1 31.05.2016.

    Jel to Hrast-ova inicijativa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare