To je to što me zanima!

Bivši najdeblji čovjek gubi kilograme pomoću ljubavi

Patrick Deuel (47) imao je 489 kilograma prije pet godina. Uspio je smršaviti, no opet se udebljao na 228 kilograma jer mu je nedostajala žena
Vidi originalni članak

Patrick Deuel (47) iz Nebraske u SAD-u do prije pet godina bio je najdeblji čovjek na svijetu s kilažom od pola tone. Uspio je skinuti više od pola te je ugradio želučanu premosnicu, no unatoč tome, opet se počeo debljati te ga ponovno čega mukotrpna dijeta. Patrick sedam godina nije ustao iz kreveta te je su 2004. godine skupio 489 kilograma te su ga vatrogasci morali vaditi iz sobe. Srušili su zidove kuće i vagali ga na vagi za stoku. Suočen sa smrću, Patrick se ipak trznuo te je uz pomoć želučane premosnice koju su mu ugradili 2007. godine smršavio na 165 kilograma. U međuvremenu mu se žena Edie (61) morala odseliti zbog posla i recesije, što je Patrica navodno bacilo u depresiju te se opet počeo debljati. Gotovo je nepokretan sa 228 kilograma. Prošlog mjeseca mu se supruga vratila te sada uz njenu pomoć planira držati dijetu i vježbati kako bi izgubio višak kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SelenaS 24.08.2009.

    Aaaaaaaaaajme! Ovakvo nešto nisam nikad vidjela! Izdržljivost ljudskog organizma nekad me fascinira. Na koju foru njemu još uvijek nije stalo srce?

  • Dakox 13.08.2009.

    Kakav covjek hahaha...to bi valjalo zaklat pa u sol bacit...

  • marple 13.08.2009.

    Taj neće dugo živjeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare