To je to što me zanima!

Bivši par se spori na sudu oko skrbništva nad ljubimcem

Nakon raskida pas je četiri tjedna provodio kod Kristoffera, a četiri kod bivše partnerice. Nakon nekoliko mjeseci djevojka psića nije htjela vratiti
Vidi originalni članak

Jedan se, sada već bivši par iz Švedske, spori na sudu oko skrbništva nad zajedničkim psom. Kristoffer Ilveborn iz Ystada sa svojom se bivšom partnericom dogovorio da dijele brigu o Totteu, mješanacu shih tzua i chihuahuae. Zajedno su ga kupili u ljeto 2008., no rastali su se godinu dana kasnije. Ilveborn je ostao živjeti u Ystadu dok se njegova bivša partnerica preselila u grad Gothenburg udaljen tri sata vožnje. Unatoč prekidu par je podijelio skrbništvo pa je maleni Totte četiri tjedna provodio kod Ilveborna, a četiri tjedna kod bivše partnerice. 

Prvih nekoliko razmjena prošlo je u redu, ali nakon nekoliko mjeseci djevojka je Ilebornu poslala poruku da bi htjela još neko vrijeme zadržati Tottea. Ilvebornu je postalo jasno da vjerojatno psa neće ni dobiti pa je angažirao odvjetnika. Odvjetnik Jan Janik kaže kako je jasno da su psa kupili zajedno iako vlasništvo glasi na djevojku.

- Jako sam vezan za Tottea. Mnogo toga smo prošli zajedno - rekao je Ilveborn za The Local.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare