To je to što me zanima!

Bizarno: Gigantski 'Moby Dick' na kamionu izazvao je paniku

Stanovnike belgijskog grada Liegea u srijedu je šokirao jedan od najbizarnijih prizora koji su ikada vidjeli u svom gradu - kita koji je uzrokovao prometne zastoje
Vidi originalni članak

Ulješura tj. spermokit je sisavac iz reda kitova koji može narasti do 18 metara dužine i težine od 50 tona. To je ujedno i najveća životinja sa zubima na Zemlji i nije neobično kada ga se sretne u oceanu. No, kada ga sretnete u prometnoj gužvi, e onda se možete zabrinuti za svoje mentalno zdravlje. 

No, upravo se to dogodilo brojnim stanovnicima Liegea, grada u Belgiji. Naime, mnogi su fotografirali i na društvenim mrežama podijelili prizor beživotne ulješure koju su transportirali na prikolici kamiona. 

Imgur

Neke je prizor oduševio, no neke i prestrašio. No, za to zaista nije bilo razloga jer su kita naime transportirali u - kazalište. Gigantska ulješura tamo će biti dio scenografije u predstavi 'Moby Dick'

Théâtre De Liège

Mnogi su bili skeptični - kako je moguće da se ogromni kit prevozi u prometu, a povezan je sa samo tri trake? I bili su u pravu. Naime, u pitanju je umjetni kit koji je u svojem studiju napravio nepoznati umjetnik. Osim što je to napravio odlično, pozornost koju je izazvao na društvenim mrežama sigurno je napravila mnogo za promociju same predstave.  

Idi na 24sata

Komentari 55

  • glinac 09.01.2016.

    spermokit?

  • napoleonov sin 08.01.2016.

    i izgleda kao pravi

  • ObjektivniPromatrac 08.01.2016.

    Cuj panika. Koje li gluposti. Ima svakakvih ljudi. Ima ih koje uhvati panika kada vide leptira. Kao da su prevozili atomsku bombu. I nije kit zaustavljao promet nego kamion koji ga prevozi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare