To je to što me zanima!

Biznismen se ruga Splitu: 'Ovo je kao Afrika, samo sa strujom'

Objava nigerijskog biznismena Sima Shagaye na Twitteru nije najbolje legla Hrvatima. Shagayi su poručili kako, osim što Split ima struju, ima i vodu, ceste, obrazovanje i ostale blagodati...
Vidi originalni članak

Nigerijski poduzetnik Sim Shagaya osnivač je i predsjednik uprave kompanije Konga.com, jedne od najvećih afričkih kompanija za trgovinu elektroničkom robom.

Svojedobno je bio na Forbesovoj listi 10 najmoćnijih ljudi u Africi, a proteklih je dana, kako je objavio na Twitteru, bio u Splitu. No, grad ga nije baš impresionirao.

- Evo me u Splitu u Hrvatskoj. Ustvari, ovo je kao Afrika, samo sa strujom - objavio je posprdno i odmah dobio negativne komentare.

- Nema ni diktatora, apartheida, ograđenih zajednica - napisao mu je komičar Aleks Curać Šarić.

- Afrika s boljim cestama, opskrbom vodom, strujom, dobrim obrazovanjem i mnogo manje korupcije... Nije za usporedbu, gospodine - napisao mu je drugi 'tviteraš'.

Idi na 24sata

Komentari 280

  • fidelkastrom 04.10.2017.

    Da nisam bija u Nigeriji ,pa i u Kongu i to ne jednom ,možda bi ovom čobanu i "povirova" 😌.A moj ćobi nepostoji pazi sad šta ću reč - jednostavno nepostoji barem ne na ovoj planeti Šporkije ,korumpiranije ,zaostalije i opasnije zemlje od Nigerije.Proči ulicom bez da nemaš pratnju od barem 20 dobro naoružanih vojnika je ravno samoubojstvu .Struja ,voda ,asfaltirane ceste i ostala "čuda tehnologije " su za njih nepoznat pojam .O boleščinama tipa malarija ,kolera itd nećemo ni govoriti .Ma glupost je ovu budalu uopće komentirat .A takvo je i 85% Afrike .Ali Nigerija je dno dna ....

  • aaaaaaamm 03.10.2017.

    mozda se osjecao kao da je doma :)

  • exorcist 03.10.2017.

    Valjda je mislio na gostoljubivost jer su mu putem bacali banane?

Komentiraj...
Vidi sve komentare