To je to što me zanima!

Brazilka želi srušiti rekord u plastičnim operacijama

Polugola seksi Brazilka Angela Bismarchi želi uči u Guinnessovu knjigu rekorda kao osoba koja je imala najviše plastičnih operacija na tijelu
Vidi originalni članak

U pripremi za skori karneval u Rio de Jaineru Angela (36) će biti operirana 42. put. Time se opasno približava Amerikanki Cindy Jackson (52), koja ih je obavila 47. Cindy sebe naziva 'živućom lutkom' te predstavlja vlastitu liniju za njegu kože. Lijepa Brazilka će na karnevalu predvoditi polugolu skupinu od 300 ljudi, koja će predstavljati stogodišnju imigraciju Japanaca u Brazil. U tu svrhu Bismarchi će si dati ugraditi najlonske žice oko očiju kako bi što vjernije dočarala Japanku. Operaciju će izvesti njen suprug, koji ju je operirao već 10 puta. Prvu operaciju imala je sa samo 21. godinom, ali u zemlji gdje su i siromašni opsjednuti ljepotom i silikonima to je sasvim normalna stvar. Angela na karnevalu sudjeluje od djetinjstva, a zbog nudizma je već uhićena tri puta.
- U dane maskenbala morate biti posebno lijepi. Meni je on donio puno lijepog pa sam sada poznata u cijelom svijetu - priča ova 181 centimetar visoka ljepotica koja promovira ekskluzivnu liniju seksi donjeg rublja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vemi 31.01.2008.

    Kad joj počne otpadati nos kao i M.Jacksonu, onda će tek bit mirna! Do tada, juuuriš na rekord!

Komentiraj...
Vidi sve komentare