To je to što me zanima!

Bugarski farmer zamijenio vlastitu suprugu za kozu

Nesretni bugarski poljoprivrednik, koji se ženio tri puta, odlučio je još jednom pokušati stupiti u brak. No ovaj put zaprosio je ruku koze
Vidi originalni članak

Stoil Panayotov (54) mijenjao je svoju treću suprugu za Elenu, osmogodišnju kozu. To mu je uspjelo na stočarskom sajmu u trgovačkom gradu Plovdivu. Glavni razlog neobične razmjene bilo je to što mu supruga nije mogla roditi dijete, a obavljena je pred zaprepaštenim mnoštvom.
- Onaj dan kad mi je prijatelj rekao da nema sreće sa ženama te da mu se sviđa moja supruga, pogodba je sklopljena. Naravno i moja žena se složila s razmjenom - priča Stoil.
- Koza rodila troje mladunčadi, a moja supruga ni jedno dijete. Trgovina je povoljnija za vlasnika koze, nego za mene. Ja sam dobio kozu iz druge ruke, a on potpuno novu ženu - kaže farmer. Ovo nije prvi slučaj neobičnog odnosa ljudi sa životinja. Prošle godine seoske starješine u Sudanu je prisilio muškarca da oženi kozu nakon što su ga uhvatili kako je seksualno napastuje. Prošle godine u Indiji muškarac je došao na naslovnice svih vijesti nakon što se, po savjetu svog astrologa, oženio za psa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kres 13.04.2008.

    kompa bolje su ovce

Komentiraj...
Vidi sve komentare