Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Bugarski farmer zamijenio vlastitu suprugu za kozu

Nesretni bugarski poljoprivrednik, koji se ženio tri puta, odlučio je još jednom pokušati stupiti u brak. No ovaj put zaprosio je ruku koze

Abroath
Foto: Abroath
1 komentara

Stoil Panayotov (54) mijenjao je svoju treću suprugu za Elenu, osmogodišnju kozu. To mu je uspjelo na stočarskom sajmu u trgovačkom gradu Plovdivu. Glavni razlog neobične razmjene bilo je to što mu supruga nije mogla roditi dijete, a obavljena je pred zaprepaštenim mnoštvom.
- Onaj dan kad mi je prijatelj rekao da nema sreće sa ženama te da mu se sviđa moja supruga, pogodba je sklopljena. Naravno i moja žena se složila s razmjenom - priča Stoil.
- Koza rodila troje mladunčadi, a moja supruga ni jedno dijete. Trgovina je povoljnija za vlasnika koze, nego za mene. Ja sam dobio kozu iz druge ruke, a on potpuno novu ženu - kaže farmer. Ovo nije prvi slučaj neobičnog odnosa ljudi sa životinja. Prošle godine seoske starješine u Sudanu je prisilio muškarca da oženi kozu nakon što su ga uhvatili kako je seksualno napastuje. Prošle godine u Indiji muškarac je došao na naslovnice svih vijesti nakon što se, po savjetu svog astrologa, oženio za psa.

Možda vas zanima i ovo:
Message