To je to što me zanima!

Capak postao hit - montaže s kutijom su neviđeni urnebes

Fotografija je tijekom dana skinuta sa službenih stranica HZJZ-a, a glavni hrvatski epidemiolog je u u subotu poslijepodnevnim satima medijima poslao priopćenje u kojem se svima ispričava
Vidi originalni članak

Ovo je najvažniji trenutak od početka pandemije. Od sutra krećemo s cijepljenjem najugroženijih skupina stanovništva na čitavom teritoriju Republike Hrvatske, rekao je ushićeno ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak da bi po dolasku cjepiva sjeo na kutiju s tim cjepivom.

Fotografija se, očekivano, proširila na društvenim mrežama u brojnim fotomontažama. Stvar je komičnija imajući na umu da je cjepivo lako lomljivo i da se mora čuvati na temperaturi od -70 stupnjeva. 

Fotografija je tijekom dana skinuta sa službenih stranica HZJZ-a, a glavni hrvatski epidemiolog je u u subotu poslijepodnevnim satima medijima poslao priopćenje u kojem se svima ispričava i nadodaje da mu je žao da su on i kutija postali važnija vijest od samog dolaska cjepiva. 

U nastavku vam donosimo neke od fotomontaža: 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • lorim1 27.12.2020.

    Ima puno bolja od svih ovih, al je papci ne smiju objavit. Nema veze ionako su je vec svi vidjeli jer je prohujala mrezama ko vihor...

  • sinisabudimir 27.12.2020.

    Glavni epidemiolog ? Bravo majstore !!

  • sinisabudimir 27.12.2020.

    Cirkus !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare