To je to što me zanima!

"Crna udovica" drogirala i silovala deset muškaraca

Mlada Ruskinja, obožavateljica filmova strave i paukova, drogirala je i silovala deset muškaraca. Samo jedan je neće tužiti jer mu je bilo odlično...
Vidi originalni članak

Ruska policija šokirala se otkrivši da je misteriozna silovateljica povučena 32-godišnja Valeria K. iz Tambova. Valeria je navodno drogirala lokalne muškarce klonidinom i zatim ih seksualno zlostavljala. "Crna udovica", koja je dobila nadimak zbog ljubavi prema paucima, pozivala je muškarce kući nakon što ih je upoznala u baru ili noćnom klubu. Ponudila bi ih pićem, u koje je stavila klonidin, od kojega bi gotovo odmah zaspali na 24 sata. Zatim bi ih skinula i silovala. Kako bi održavala erekciju, vezala im je penise komadom odjeće. Dolazeći u bolnicu s ozlijeđenim genitalijama i otrovani klonidinom, žrtve su se samo sjećale simpatične brinete koja im je dala piće. Konačno, lokalna policija otkrila je silovateljicu i uhitila je. Trenutačno, policija zna za njezinih deset žrtava, iako je jedan od njih ne želi tužiti.
- Bilo je odlično! Volim divlje žene. Žao mi je samo što me uspavala - rekao je neimenovani muškarac.
Denis F. (29) završio je u bolnici s teškim ozljedama penisa.
- Našao si je ku... pa nek radi s njom što želi. Ja ga ostavljam - rekla je njegova bivša zaručnica u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bheware 22.06.2009.

    - Bilo je odlično! Volim divlje žene. Žao mi je samo što me uspavala - rekao je neimenovani muškarac. hahahahha... koji lik... on bi jos hahahah

  • grode 22.06.2009.

    Moj komentar izbrisan, a ove nebuloze koje pišu Siljota i Željko-ri ostavljene da budu što??? Možda uzor mladim šovinističkim muškarcima kojima žensko biće nije ništa drugo nego citiram "pi... među nogama".

  • grode 21.06.2009.

    Željko_ri i Siljota na vama treba realizirati jedno dobro silovanje i to na mjesto koje nije predviđeno za sex pa da vidimo biste li vi dramatizirali. Možda vas ne bi boljelo, možda biste uživali, tko zna? Kreteni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare