To je to što me zanima!

Cura si ugradila očnjake nalik zvijezdama Twilighta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Taylor (16) je željela izgledati kao hollywoodska starleta iz filma Twilight. Našla je stomatologinju i dobila očnjake. Ipak, to nije sasvim bezopasno
Vidi originalni članak

Amerikanka Taylor Walker (16) iz Rockwalla očajnički je željela nalikovati omiljenim filmskim zvijezdama iz filma Twilight. Stomatologinja Mary Courtin ispunila joj je želju i napravila očnjake pomoću supstance nalik plastici.
- Neki moji frendovi su u šoku, ali bitnije je što ja mislim, a meni je super - rekla je tinejdžerica. Njezinoj majci Jennifer Bean ideja se nije baš svidjela. Smatrala je da je to ekstremno.
- Međutim, sigurno je i nije trajno. Iako ona želi da to bude trajno - rekla je majka. Ipak, stomatologinja Jana Harrison tvrdi kako postupak nije toliko bezopasan. Očnjaci joj mogu naštetiti zagrizu, uzrokovati bol i migrene. Glumci ih nose samo za potrebe snimanja, a Harrison nikome ne bi savjetovala da ih nose čak ni tri, četiri dana. Courtin je, nakon što je ugradila očnjake Taylor, primila pozive nekoliko tinejdžerica koje bi htjele isto. Neki su čak htjeli zaoštriti svoje zube, ali Courtin to ne želi raditi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • xii 09.07.2010.

    e budaleee...

  • Harun32 09.07.2010.

    Zeli zaraditi na taj nacin...

  • user_30613 09.07.2010.

    bez komentara

Komentiraj...
Vidi sve komentare