To je to što me zanima!

Da bi smanjio troškove svadbe mladoženja je unajmio bagere

Zhang (35) je morao nagovarati svoju buduću na ideju da se do svadbene sale prevezu u bageru. Put im je osigurala policija, a na ulicama su privukli veliku pažnju
Vidi originalni članak

Kako bi uštedio na vjenčanju jedan je mladoženja iz Kine angažirao šest bagera da preveze mladenku i goste u svadbenoj povorci. Zhang Zongquiang (35) radnik je u tvornici koja proizvodi radne strojeve te je mnogo uštedio iskoristivši tu pogodnost. Priznaje da je nekoliko dana morao nagovarati svoju mladenku Ye Yuzi (26) koja je ipak pristala. Zhang kaže kako je njegova ideja potpuno uspjela, ali se nije nadao da će izazvati toliku pozornost. Bageri ukrašeni balonima i šarenim vrpcama na ulicama grada Pingdingshan bili su glavna atrakcija. Mladenka Ye kaže kako ju je budući suprug uspio nagovoriti kada joj je opisao kako će vjenčanje biti posebno.

- Bilo je hladno u vjenčanici stajati u korpi bagera, ali je vrijedilo. Toliko sam bila uzbuđena da sam Zhanga držala cijelo vrijeme za ruku kako ne bi ispala na cestu - ispričala je Ye. 

Put sretnim mladencima je osiguravala policija, piše Orange. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 666999 31.10.2010.

    Samo da mi je znati kako ju je uspio nagovoriti no ovo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare