To je to što me zanima!

Da, i to postoji: Raspravljaju u studiju o tijelima golih gošći

Očekivano, Thomas Blachman je prozvan zbog diskriminacije, no tvrdi da njegova emisija ima plemenit cilj. Pročitajte o čemu je riječ i pogledajte kako to izgleda...
Vidi originalni članak

Thomas Blachman, danski džezist koji se ispred kamera proslavio i kao jedan od sudaca u tamošnjoj inačici X Factora, odnedavno na televizijskoj postaji DR2 vodi prilično bizarnu i jedinstvenu emisiju.

Naime, Blachman jedanput tjedno u studio poziva gosta, pa zatim s njim komentira damu koja se ispred njih i kamera u potpunosti razgoliti.

Istina, Blachman se s gostom dotakne i raznih tema kao što je, primjerice, uloga žena u društvu, a emisija završava tako što on i gost ocjenjuju tijelo prisutne.

Naravno, koncept nije dočekan s oduševljenjem te je autor prozvan zbog diskriminacije, no Blachman se brani tvrdnjom da njegova emisija daje uvid u razmišljanja muškaraca o seksualnosti, njihovim fantazijama i percepciji žena.

- Žensko tijelo žudi za riječima muškarca. Moja emisija ima plemenit cilj: učiniti žensku percepciju muške percepcije žena ponovo pozitivnom - izjavio je u jednom intervjuu.

Imate li vi štogod dodati na tu temu? O čemu biste vi govorili da ste pozvani u jednu takvu emisiju?

Idi na 24sata

Komentari 43

  • katani 26.04.2013.

    boze budala koje se skidaju samo da bi bile u centru paznje, e i ovaj svit ide u k.......

  • Balonko 25.04.2013.

    pa kak ne kuzis. dosla skinula se i digla 5000 eura... a na mora raditi u konzumu za 2500 kn . vrlo jednostavno

  • rodica 25.04.2013.

    a ča ne bi napravili emisiju u kojoj će mijenjati percepciju o muškarcima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare