To je to što me zanima!

Da ti se sledi krv u žilama: Žena pronašla ogromnu životinju kako visi u kutu tuš kabine

Nakon što je zamijetila pauka u svojoj tuš kabini, javila se u Facebook grupu kako bi otkrila o kojoj je vrsti pauka riječ. Unatoč svojim strahovima, Cathy je pitala članove grupe je li pametno pokušati pomaknuti pauka...
Vidi originalni članak

Cathy Cox u kupatilu svog doma u Australiji pronašla je ogromnog pauka lovca, prenosi Metro.

ZNANSTVENICI OBJASNILI Evo zašto nikad ne bismo trebali ubijati pauke u svome domu

Nakon što je zamijetila pauka u svojoj tuš kabini, javila se u Facebook grupu kako bi otkrila o kojoj je vrsti pauka riječ. Unatoč svojim strahovima, Cathy je odlučila članove pitati je li pametno pokušati pomaknuti pauka. 

Neki su joj članovi predložili da ukloni pauka, dok su se neki užasavali ideje da im pauk padne na rame dok se tuširaju.

- Ne znam kako bih reagirala da pauk otpadne sa zida i padne na moje rame ili glavu dok se tuširam - napisala je jedna članica grupe.

FOTO: 'STALNO NAM DOLAZE' Sjećate se Đure, pauka kojeg je Siščanin pronašao u svojoj kući u Australiji? Dobio je i bracu...

- Izgleda kao da je veličine košarkaške lopte. Ja ne bih to dirao - napisao je drugi član.

Iako su ovi paukovi jedna od najvećih vrsta u Australiji, i poznati po tome da ulaze u domove i automobile, nisu opasni za ljude. Međutim, imaju velike očnjake kojima mogu nanijeti bolan ugriz, pa se direktno rukovanje ne preporučuje. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Freankye 02.04.2021.

    ova slika je jedno 1000 puta zoomirana

  • zivikako znas 01.04.2021.

    AUSTRALIJA,TAKO DIVNA ZEMLJA!

  • talman 31.03.2021.

    Tamo te sve hoće ubit

Komentiraj...
Vidi sve komentare