To je to što me zanima!

Danica: Osvojila sam Toyotu Aygo, ali ću i dalje slati kupone

Dok smo igrali za Toyotu, snaha je rekla: ‘Mama, pa zašto ne biste igrali na sebe?’. Bila je u pravu. To je bila dobitna kombinacija, zaključila je dobitnica
Vidi originalni članak

Sigurno ćemo zadržati novu Toyotu Aygo. Vozit će me sin, ali svi ćemo koristiti novi automobil, govorila je dobitnica Danica Majdak iz Zagreba.

Fantastičnu nagradu Danica je osvojila u nagradnoj igri 24sata i Tommyja gdje smo osim automobila, podijelili i 20 bonova u trgovinama Tommy.

Čitatelji su trebali sakupiti deset kupona iz tiskanog izdanja 24sata i račun iz Tommyja u vrijednosti minimalno 100 kuna. Sretna dobitnica svoj je automobil dobro pregledala zajedno sa sinom s kojim je došla na primopredaju.

- Nemam riječi. Automobil je prekrasan - rekla je. Kada smo je u svibnju nazvali i rekli sretnu vijest, Danica nije mogla vjerovati.

- Toyota Aygo je moja ili me zezate? Da, igrala sam, ali kako to da ste izvukli baš mene? Jao, koju sreću imam - govorila je Majdak.

Dodala je kako godinama šalje kupone, a da joj je ovo prva nagrada u životu.

- Dok smo igrali za Toyotu, snaha je rekla: ‘Mama, pa zašto ne biste igrali na sebe?’. Bila je u pravu. To je bila dobitna kombinacija - kaže oduševljena dobitnica koja kaže da će i dalje čitati 24sata i slati kupone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare