To je to što me zanima!

Darovita časna sestra Cristina Scuccia je osvojila Glas Italije!

Djevojka podrijetlom sa Sicilije je tijekom finalne večeri dobila 62.3 posto glasova, međutim čini se da ipak neće nastaviti glazbenu karijeru unatoč osvojenom ugovoru
Vidi originalni članak

Cristina Scuccia (25), raspjevana časna sestra koja je od ožujka naovamo osvojila milijune ljudi svojim nastupima, proglašena je u četvrtak pobjednicom showa Glas Italije.

Pripadnica uršulinki je tijekom finalne večeri dobila 62.3 posto glasova gledatelja te tako zaslužila ugovor s diskografskom kućom Universal.

Finalna večer - proglašenje pobjednika

U slavljeničkom je govoru naznačila da ipak neće nastaviti s glazbenom karijerom i ponovila da je u show stigla kako bi prenijela poruku.

Scuccia je pritom po svemu sudeći mislila na poziv pape Franje Crkvi da se približi ljudima, a koji ju je inspirirao da se prijavi na natjecanje.

Finalna večer - Beautiful That Way

Podsjetimo, darovita časna sestra je u showu debitirala krajem ožujka uz pjesmu Alicije Keys 'No One', te je snimka tog nastupa do danas skupila preko 50 milijuna pogleda .

Od tada je suvereno vladala mikrofonom, pa u međuvremenu gledateljima otpjevala i svevremenske uspješnice kao što su 'Girls Just Wanna Have Fun', 'Livin' on a Prayer' i 'What a Feeling', a tijekom showa je dobila priliku nastupati i s velikim zvijezdama kao što su Ricky Martin i Kylie Minogue .

Finalna večer - Gle Anni

Scuccia je sve donedavno maštala o tome da postane profesionalna pjevačica te se zaredila u vrijeme dok je pohađala glazbenu akademiju Star Rose u Rimu.

Tada se, naime, prijavila na glazbenu audiciju koju su organizirale uršulinke, pa odlučila ostati i uz njih služiti Bogu.

Finalna večer - Luongo la riva

Idi na 24sata

Komentari 44

  • DemiTone 19.06.2014.

    Prekrasno, prekrasno,prekrasno............predivno pjeva, svaka čast...............

  • bili-cvitak 09.06.2014.

    Može se sjajno pjevati, biti popularan, cijenjen i voljen, čak i ako si zakopčan do grla

  • Stella81 08.06.2014.

    moja mala je obožava. " ne gasiti" dok sestra Christina pjeva, ne smijem rukom ni krenuti prema mišu, već sam dobila kaznene bodove. "Još!" :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare