To je to što me zanima!

Debeli instruktor fitnessa 'navukao' se na lošu hranu

Australski trener fitnessa, koji se želio udebljati kako bi razumio svoje debele klijente, priznaje da se 'navukao' na brzu i lošu hranu. Ima 130 kg...
Vidi originalni članak

Bivši australski model, Paul “PJ” James (32) iz Melbournea 'trpao' se kebabima i prženom hranom. Pokušavajući razumijeti debele klijente s kojima radi, udebljao se 50 kilograma. Ali, zbog eksperimenta se sada osjeća tromo i ima stalnu želju za nezdravom hranom. Prije promijene stila života u siječnju ove godine, imao je 80 kilograma.
- Osjećam se loše i ništa mi se ne da. Prije sam jeo povrće i bijelo meso, a sada trebam kekse i gazirane sokove - rekao je i dodao kako je teško prekinuti začarani krug.
PJ planira u srpnju krenuti na dijetu i izgubiti sav višak kilograma do Božića.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bosnia_80 21.05.2009.

    možeš tu priču pričati nekim naivčinama koji će ti povjerovati...malo sutra si se ti udebljao zbog razumijevanja debelih klijenata...ja bih prije rekao da je tebi dosadilo dizati utege, trčati do besvjesti...da stvar bude još bolja, na drugoj strani si se predao uživanju u hrani i izležavanju pred TV-om:) ....zato ja kažem \"zlatna sredina je ZAKON\"...treba ostati uvijek u formi u momačkim danima, zrelim godinama i starosti, ne trebam biti nabildan, ali zategnut sigurno DA! ovaj frajer je sa konja pao na magarca, juče hrpa mišića, danas vreća mlohavog mesa..:)

  • Ivan_ST 21.05.2009.

    a sad barem razumi razumi svoje klijente :-)

  • Nina20 20.05.2009.

    a joj... samo to ću reć

Komentiraj...
Vidi sve komentare