To je to što me zanima!

Dirljiva snimka: Kujica ne želi napustiti grob pokojne vlasnice

Vjerna kujica u žalosti je od rujna prošle godine od kada za nju brine kći pokojne vlasnice koja je preminula u 87. godini. Kujica Deta s groba nije željela otići...
Vidi originalni članak

Dirljivi video objavila je kćerka pokojne vlasnice kujice Dete

Vjerna kujica u žalosti je od rujna prošle godine od kada za nju brine kći pokojne vlasnice koja je preminula u 87. godini

Teresa je sa suprugom i Detom u studenom išla na majčin grob. Snimila je kako Deta tužno sjedi pokraj groba u Amsterdamu, u državi New York. Suprug i Tesresa je zovu da dođe k njima jer je vrijeme da pođu kući, no čim su joj okrenuli leđa stala je.

Ponovno su je pozvali no kujica je odlučila vratiti se na grob. Njezino ponašanje izazvalo je suze kod Terese. 

- Deta u nekim slavenskim jezicima znači 'malena'. Kad smo je doveli na groblje bila je tako tiha i mirna, što joj inače nije slično. Suprug i ja morali smo je doslovno odnijeti s groba - kazala je Teresa. 

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 30

  • retita🦋 07.01.2018.

    Onaj koji sebe naziva čovjekom izdao bi kad,gdje i koga god stigne bez razmišljanja.Samo zato jer može.Pas ne izdaje ni kada bi trebao!!!

  • --- DAVOR --- 07.01.2018.

    Malo psečje "ljudskosti" zvane empatija fali ovome svijetu da bi bio preljepo mjesto za život! Mnogi pesonje su doslovno uginuli od tuge ili od slomljenog srca za vlasnikom ili od gladi jer su odbijali jest! Ima li koja "ljudskija" osobina od toga?! Zato ću ja biti retriver u sljedečem životu jer 99% moje ljudske vrste mi se gadi!

  • 07.01.2018.

    kao zavjet: u dobru i zlu ja ću uvijek biti tu, najbolji čovjekov prijatelj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare