To je to što me zanima!

'DJ, može ova stvar?': Bakica noću diže atmosferu hitovima

Japan je poznat po dugovječnim ljudima, a odličan primjer aktivnog života je 82-godišnja Sumiko Imawuro koja danju vodi restoran, a noću nastupa kao DJ pod imenom Sumirock
Vidi originalni članak

Sumiko Imawuro danju vodi kineski restoran gdje radi već 60 godina, a noću kao DJ Sumirock miksa glazbu po tokijskim klubovima. No, naporni dani i urnebesne noći nisu jedina posebnost Iwamuro, ona naime ima 82 godine. Japan je poznat po dugovječnim ljudima, a podaci za 2015. govore kako oni stariji od 65 godina čine 26.6 posto stanovništva.

Odličan primjer aktivnog života i u trećoj životnoj dobi, Iwamuro zabavlja djevojke i mladiće 60 godina mlađe od sebe u noćnom klubu DecaBarZ u tokijskoj četvrti Shinjuku.

- Njezina energija nadilazi dobne granice, rekao je 25-godišnji partijaner Fuminari Fujii. Iwamuro svoju glazbu opisuje kao techno s primjesama jazza, francuske šansone i klasične glazbe. Uvijek znatiželjna i uporna, nada se da će jednoga dana debitirati na klupskoj sceni New Yorka.

- Kad stojim za mix pultom želim pogoditi pravi ritam i izabrati pravu glazbu. No, najveće zadovoljstvo mi je kad vidim da publika uživa, rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 12.04.2017.

    Ma kraljica!!!!👍👍👍

  • 12.04.2017.

    nek uživa

  • 12.04.2017.

    Zašto bi nama svima u glavama trebala biti neobjašnjiva paradigma ograničenja ovisna o godinama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare