To je to što me zanima!

Dječak (10) prodao bratov izum i 'drpio' mu svu slavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dylan Chapman (10) ponudio je kompaniji koja proizvodi sladoled novi okus koji je osmilsio njegov brat. U školi je za to dobio peticu
Vidi originalni članak

Dylan Chapman (10) i njegov brat Jacob iz Michigana eksperimentirali su kod kuće sa sladoledima i slatkišima. Jacob je, igrajući se u kuhinji, osmislio novi okus sladoleda 'banana prasak'.  Mali Dylan zatim je u školi dobio za zadaću osmisliti poslovni projekt. Dječak je briljirao pismom tvornici sladoleda Hudsonville Ice Cream.
- Hvala vam za sve odlične okuse sladoleda. Bilo bi super kad biste plasirali sladoled moga brata - napisao je dječak, a kompaniji se svidjela ideja te su Banana Prasku dali priliku.
- To je sladoled od banane s komadima čokoladnih keksića - rekao je za CNN Bruce Kratt iz tvrtke. Mališana su zatim iznenadili uručivši mu priznanje pred cijelom školom i ponosnim roditeljima. Dylan je odradio zadaću za školu, na oglasnog tabli u gradu natpis 'Bravo Dylan', a sladoled se prodaje kao lud.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Q-bit 11.08.2009.

    da i ja sam jedo takav sladoled ... valjda u americi mozed i izumit toplu vodu i zaradit .. a ja da sam njegov brat pokupio bi takve batine ...

  • vodolijica 16.06.2009.

    Ja sam takav sladoled jela mnogo, mnogo prije...hajde nek i Ameri kasne u necemu hihihihihi.

  • Siljota 15.06.2009.

    Nije mali ni blesav, idem se i ja bacit u kuhinju, možda i ja kaj izmislim

Komentiraj...
Vidi sve komentare