To je to što me zanima!

Dječak (2) ušao u aparat za slatkiše pa se zaglavio

Vragolasti Australac iskoristio je sekundu majčine nepažnje i uvukao se u aparat za slatkiše. Bio je unutra 45 minuta dok ga nije oslobodio bravar...
Vidi originalni članak

Australac Cohen Stone (2) iz Pertha uvukao se kroz minijaturni otvor i ostao zatočen u aparatu za slatkiše u igraonici talijanskog restorana. Stigavši u 'slatki raj' shvatio je da nema izlaza. Šokirana majka Kyra (24) na sekundu je makla pogled s njega.
- Igrali smo se u igraonici. Otišla sam do stola jer je stigla hrana. Jednu minutu stajao je pred aparatom, drugu je već sjedio unutra - rekla je. Prvo je počela paničariti, dizati aparat i gurati ruku kroz otvor. Cohen je samo mirno sjedio. Zaposlenici restorana nisu mogli pronaći ključ kako bi oslobodili malog mađioničara pa su pozvali bravara. Oslobodili su ga nakon 45 minuta.
- Nazvala sam supruga. Mislio je da se šalim. Govorio da ponovim što sam rekla. Sada je sve gotovo pa mi je smiješno. Bit će to divna priča za ispričati za 21. rođendan - dodala je majka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Keljo 13.03.2010.

    hah,odma si je i sok ponjeo unutra,nema šanse da je mogao uć

  • pero perić_1 13.03.2010.

    imamo sakav isti aparat na poslu, nemoguće je ruku uvuk unutra a ne da bi dijete prošlo, jedino ak os ga roditelji stavili unutra kroz prozor zato ga snimaju i smiju se umjesto da su u panici.

  • Pici 13.03.2010.

    napravili frku za ništa... sve u svemu bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare