To je to što me zanima!

Djevojka prodaje nevinost kupcu za 20 milijuna kuna

Natalie Dylan (22), koja je dala svoju nevinost na aukciju da plati magisterij na Ženskim studijima, iz obiteljske i bračne terapije nude gotovo 20 mil. kn
Vidi originalni članak

Natalie Dylan iz San Diega u Kaliforniji tvrdi da je njezina ponuda za jednonoćnu avanturu privukla 10.000 muškaraca koji žele spavati s njom. Prelijepa djevojka s diplomom sa Ženskih studija tvrdi da se ne ponižava aukcijom koju je prokrenula u rujnu prošle godine. Tada su ponude bile oko 243.000 dolara, da bi se sada popele na gotovo 3,7 milijuna. Sestra Avia (23), koja je školovanje platila prostituirajući se tri tjedna, ju je nagovorila.
- Iako je Avia imala i razne čudake, bilo je i pristojnih poslovnih ljudi s razumnim zahtjevima - rekla je Natalie.
Natalie će se rado podvrgnuti liječničkom pregledu da dokaže djevičanstvo kupcu prije zaključenja "kupoprodaje".
- Javilo mi se puno muškaraca koji žele vezu, ali im svima dajem do znanja da je to samo seks za jednu noć - dodala je.
Svjesna je da će je mnogi osuđivati zbog toga, ali ona nema problema s tim. Izabranik i ona imat će velike koristi od "posla".
- Zapravo je šokantno da će muškarci toliko platiti za nevinost, koja ionako više nije cijenjena - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • voreti3 14.01.2009.

    Ajde, ajde žene digle se na noge, sudeć po komentarima ha ha. šta ste ljubomorne cura je zgodna i za to će dobit 20 mln, samo možete da joj zavidite cure drage. dao bog da je i vaš prvi seks bio tako uspješan ili da bude za one koje su još djevice.... svaka čast maloj zgodna i poduzetna!!

  • voreti3 14.01.2009.

    a uu licemjernih žena na ovom portalu!!! joj

  • bluesky 13.01.2009.

    Sve je bruto i neto,sve je zabava....dobro kažu naši poznati rokeri...e nema više dama ni ženskog dostojanstva ni skrivene ženske lipote...evo ovakve rankaču na prodaju pa ko da više...vraga će joj diploma i faks ako nađe majmuna koji će joj za ono malo potribe i pet minuta gušta dat tolike milione..i što sad jedna klinkica od šesnajst,sedamnajst godina može pomislit čitajuči ovaj članak..da je ona stvar najbolja diploma i da potražnja za njom nikad ne prestaje a di je potražnja tu je i ponuda a di se to dvoje sastane tu je i lova,najlakša...a ne bubat knjige pet šest godina i posli radit za bijednu plaću koju ona s jednim bubanjem zaradi...ako ovoj manitači ovaj naum uspije ja mislim da će to biti najskuplji fuk u povijesti najstarijeg zanata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare