To je to što me zanima!

Dobrodošli na OI: Nude slasne Hrvate, stoje odmah uz KitKat

Olimpijske igre u Sočiju su pred vratima, u spektakl koji počinje u petak je uložena 51 milijarda $, no pristigli gosti svjedoče da je malo tog tamo napravljeno kako treba
Vidi originalni članak

Čini se da je Ruse pogotovo mučio prijevod, pa su tako Hrvati osvanuli u jednoj trgovini, smješteni nedaleko od KitKata. 

Prizor je zabilježio i na Twitteru objavio Mark MacKinnon, dopisnik The Globe and Maila, a zahvaljujući Googleovom prevoditelju smo lako uspjeli otkriti kako je došlo do pogreške. 

Riječ крупы odnosi se na žitarice, a što se na engleski da prevesti kao groats. Nažalost, netko nespretan je g zamijenio u c, pa su tako i Hrvati završili na policama.

No, ne bi nitko od nas smio to uzimati srcu. Zavirite li u galeriju koju smo pripremili, vidjet ćete da je to samo greškica u odnosu na što je već sve u Sočiju zabilježeno.

Primjerice, od sobarica u hotelu možete zamoliti da ne brinu o vama, da vam uklone sobu, pa čak i to da vam očiste broj ma što to značilo.

Također, domaćini traže od gostiju i da zamisle svoj automobil na pregledu, da u saunama očiste duše, a moguće je vidjeti i poneku zanimljivost kao što je Institut vjeverica!

Idi na 24sata

Komentari 75

  • svanuće 10.02.2014.

    Ništa strašno ,malo su se pogubili.

  • strmi007 09.02.2014.

    nije njima lako

  • Real_Madrid_4 07.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare