To je to što me zanima!

Dok ih smrt opet ne sastavi: Pas ne želi s groba vlasnika

Priča koja nam stiže iz Kine neodoljivo podsjeća na onu edinburšku iz 19. stoljeća, znamenitu po psiću Bobbyju koji je proveo uz grob svog vlasnika čak 14 godina
Vidi originalni članak

Iz Kine, točnije iz sela Panjiatun koje se nalazi nadomak grada Tsingtao, stiže nam još jedna dirljiva priča o neraskidivoj ljubavi između životinje i čovjeka, a kaže ovako:

Nedugo nakon što je njegov vlasnik Lao Pan umro u 68. godini, suseljani su primijetili kako je pokojnikov pas napustio selo. 

Ubrzo su ga pronašli kako provodi dane pored Laovog groba, gladnog i žednog, pa su ga vratili u mjesto i pokušali pomoću hrane u njemu zadržati.

Međutim, budući da im plan nije uspio jer se "žućko" isti dan vratio na groblje, suseljani su se dosjetili najboljem rješenju te će mu ovih dana pored Laovog groba sagraditi kućicu. 

U to su se obavezali i da će mu svaki dan donositi hranu i vodu, i sve tako dok ove prijatelje smrt ponovo ne sastavi na drugoj strani, prenosi Sky News.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • DonaBarbara123 25.11.2011.

    i onda kazu da je zivotinja samo zivotinja, da nemaju osjecaje i sl... ma tko nije imao zivotinju da zivi s njom, glup je ko noc i komentira ono sto ne zna, to je vec dokaz gluposti, ja uopce ne znam sto cu kad mi pas ugine, toliko me pazi cuva i voli da to nije za vjerovat, kada sam tuzna sam dode i legne na mene, kada mi je hladno samo tada se popne na krevet i legne bas na zaledene noge, ma imam toliko primjera o cuvanju da ne mogu toliko pisati, vec i vjerujem da su zivotinje cak i osjecajnije od velike vecine ljudi,, to sam se uvjerila,, inace rijec je o psu boxeru,, za koje se i zna da jakko vole ljude ,djecu i vise nego pse, moj sve voli ali malo vise uziva sa ljudima u igri, tek onda malo odjuri u igru sa psima, al brzo dode zezat nas ljude.. zivotinje su ZAKON!

  • kokica sljokica 22.11.2011.

    ma dajte, cuko nanjusio kosti....

  • MartaBenčik 21.11.2011.

    tužno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare