To je to što me zanima!

Dok su oko njega letjeli šamari, on je fino u miru dovršio kebab

Lokal 'Ken’s Kebabs' u engleskom gradu Portsmouthu postao je poprište poprilično gadne tučnjave koja je izbila između gostiju i zaposlenika lokala. No, jednog muškarca to nije ni najmanje omelo...
Vidi originalni članak

Tučnjava u engleskom lokalu u kojem se prodaju kebabi nikad ne bi postala svjetska vijest da ju sa strane nije potpuno mirno promatrao jedan vrlo smireni muškarac.

Naime, nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka tučnjave, ljudima je za oko zapeo 52-godišnjak koji je dovršao kebab i pomfrit, dok su mu iza leđa letjeli - šamari. 

Pogledajte i sami mirnoću tog novog heroja interneta:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kasnije se ispostavilo da se radi o Chrisu Hillu, 52-godišnjaku i ocu dvoje djece. 

- Okrenuo sam se i vidio muškarca i zaposlenika kako se gađaju stvarima. Jedan visoki tip nogom je udario blagajnu, izjavio je Hill za Daily Mail

VIDEO: ČETIRI ŽENE SE POTUKLE Čupale se, udarale šakama i galamile pred klubom u Brodu

- Palo mi je na pamet da se maknem, ali uživao sam u kebabu i pomfritu, iako pomfrit baš i nije bio nešto, rekao je 52-godišnjak koji je postao internet zvijezda i protagonist brojnih memeova. 

Tučnjava se uskoro preselila van na nogostup gdje je i okončana, a najdeblji je kraj izvukao muškarac koji je započeo 'makljažu'. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Cirenac 17.01.2020.

    Pametan čovik.

  • Mr_Choc 15.01.2020.

    A što je trebao? Ako njega nitko ne dira zašto da se mješa, osim ako nije nepoštena tuča npr. trojica muškaraca da tuku ženu. Isto bih i ja postupio.

  • AnonymAnus 15.01.2020.

    Glad ne pita...

Komentiraj...
Vidi sve komentare