Viral

Komentari 23

Dok su oko njega letjeli šamari, on je fino u miru dovršio kebab

Dok su oko njega letjeli šamari, on je fino u miru dovršio kebab

Lokal 'Ken’s Kebabs' u engleskom gradu Portsmouthu postao je poprište poprilično gadne tučnjave koja je izbila između gostiju i zaposlenika lokala. No, jednog muškarca to nije ni najmanje omelo...

Tučnjava u engleskom lokalu u kojem se prodaju kebabi nikad ne bi postala svjetska vijest da ju sa strane nije potpuno mirno promatrao jedan vrlo smireni muškarac.

Naime, nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka tučnjave, ljudima je za oko zapeo 52-godišnjak koji je dovršao kebab i pomfrit, dok su mu iza leđa letjeli - šamari. 

Pogledajte i sami mirnoću tog novog heroja interneta:

Kasnije se ispostavilo da se radi o Chrisu Hillu, 52-godišnjaku i ocu dvoje djece. 

- Okrenuo sam se i vidio muškarca i zaposlenika kako se gađaju stvarima. Jedan visoki tip nogom je udario blagajnu, izjavio je Hill za Daily Mail

- Palo mi je na pamet da se maknem, ali uživao sam u kebabu i pomfritu, iako pomfrit baš i nije bio nešto, rekao je 52-godišnjak koji je postao internet zvijezda i protagonist brojnih memeova. 

Tučnjava se uskoro preselila van na nogostup gdje je i okončana, a najdeblji je kraj izvukao muškarac koji je započeo 'makljažu'.