To je to što me zanima!

Dolazi i 'Popaj': Dođite vidjeti prave frajere kako obaraju ruke

Službeni dio natjecanja okupit će dvadeset profesionalnih obarača iz cijele Europe te će to biti to najveći svjetski turnir aktualnih i bivših svjetskih prvaka.
Vidi originalni članak

Pored ljepotica koje će se hrvati u čokoladi, egzotičnih plesačica i atraktivnih hostesa, posjetitelji priredbe 'Only Men Stuff'  u petak, 5. listopada u Westgateu, će moći vidjeti i pokušaj rušenja Guinnessovog rekorda u zgibovima na jednoj ruci.  

To je fizički toliko zahtjevno da se još nitko nije odvažio na takav podvig, no Georgij Gaidardjiev, višestruki prvak u obaranju ruke iz Bugarske, uvjeren je da će uspjeti. 

Imajte na umu da će sva četiri dana (5. do 8. listopada) biti aktualno i natjecanje u obaranju ruke, a snage će moći odmjeravati i žene i muškarci.

Službeni dio natjecanja okupit će dvadeset profesionalnih obarača iz cijele Europe te će to biti najveći svjetski turnir aktualnih i bivših svjetskih prvaka. 

Posebnu pozornost izazvat će i dvije ženske natjecateljice - atraktivne Snežana Babajeva i Lucia Debnarova. 

Te dvije dame dokazuju kako obaranje ruke ne isključuje ženstvenost, a činjenica da su obje trenirale s muškarcima potvrđuje njihovu ravnopravnost i sposobnost. 

Jedan od medijski najeksponiranijih obarača bit će aktualni prvak Njemačke Matthias Schlitte, zvani 'Popaj', koji je nadimak zaradio zbog najveće podlaktice današnjice (46 cm), što je impresivno budući da ima samo 69 kg i 185 cm.

Snage hrvatskih bicepsa će predstavljati Viktorio Sović i Dean Lenče, pa vjerujemo da publici neće nedostajati motiva za navijanje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sk8_is_gr8 04.10.2012.

    ovaj se ne odvaja od njeg

  • Ljuta ptičica 04.10.2012.

    Ko Hellboy, ljeva manja desna veča :-) ..............

  • user_112919 04.10.2012.

    Ovaj izgleda u najmanju ruku smijesno... Ako ne i degutantno s tom hidraulikom od ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare