To je to što me zanima!

Donald se prijeti odlaskom iz SAD-a ako ne pobijedi, a Joe će mu mrtav hladan: Bi den!

Dok čeka da se izbroje glasovi, ekipa na društvenim mrežama sprda se na račun američkih izbora. Ovo su najbolje 'fore' koje smo u posljednjih par sati iskopali s virtualnih trijemova američkih građana, a s provalama ne zaostaju ni Hrvati
Vidi originalni članak

Iščekivanje krajnjeg rezultata američkih izbora traje i traje. Psi laju, karavane prolaze, Trump tuži, pristaše prosvjeduju, a Nevada i dalje nije prebrojala sve svoje glasove. Ipak, jedna je od ključnih saveznih država koja bi mogla odlučiti izbore.

No nije jedina. Arizona, Georgia, Sjeverna Karolina i Pennsylvania također su države u kojima se u ovim trenucima vodi žestoka borba i nije moguće proglasiti pobjednika. Svo to prebrojavanje traje već dva dana, ljude je izmorilo čekanje, ali opet, ne mogu se odvojiti od mobitela i svako malo gledaju je li došlo do promjene u rezultatima. 

TRAJE I TRAJE I TRAJE... Jel' čekamo Sveto Nigdarjevo?

Rezultat američkih predsjedničkih izbora 2020., a i njen tijek ne zanima samo Amerikance već ljude diljem svijeta. Dok čekaju brojače da izbroje glasove piju, glupiraju se, šale među sobom i ismijavaju kandidate, naravno, najviše aktualnog predsjednika Trumpa. Ovo su najbolje 'meme' koje smo u posljednjih par sati iskopali s virtualnih trijemova američkih građana.

I svi se grohotom nasmijaše: Ni Hrvati ne zaostaju u ismijavanju...

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DarkJamNinja 06.11.2020.

    jel smijem citirat text koji je "novinar" bez cenzura stavio na predzadnju sliku? ili pravila nisu ista za sve na ovom portalu?

  • theshitdisturber 06.11.2020.

    bježi Trumpiću..... stiže pakao :)

  • posljednji zagorac 05.11.2020.

    Hahaha😂😂😂😂 Manolič ahhaha... dobar! Dobar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare