To je to što me zanima!

'Draga, ja ću ovdje odmoriti, a ti šopingiraj do mile volje...'

Muškarci koji ne podnose kupnju sa svojim boljim polovicama odsad mogu pošteno odmoriti u jednom kineskom trgovačkom centru, koji je postavio posebne kabine za one umorne...
Vidi originalni članak

Istraživanja su pokazala da muškarcima u kupnji postane dosadno nakon samo 26 minuta, a jedan kineski trgovački centar odlučio im je izaći u susret.

'The Global Harbor' u Šangaju postavio je kabine za "umorne muškarce koji se unutra mogu opustiti igrajući videoigrice, gledajući televiziju i slušajući glazbu", piše Daily Mail. Svaka kabina je opremljena vrhunskom tehnologijom na kakvu je napredno kinesko društvo naviknulo, a rezervacije se obavljaju skeniranjem koda.

- Moja djevojka je ljuta svaki put dok tipkam po mobitelu tijekom kupnje. Sad ćemo i ona i ja uživati u onome što volimo, rekao je jedan posjetitelj 'Global Harbora'.

Ipak, neki korisnici su se požalili na manjak svježeg zraka u kabinama, dok se nekoliko žena potužilo da će ubuduće morati same nositi vrećice i kupovati bez savjeta svojih muških polovica. Također, u strahu su da njihovi muškarci neće htjeti tako brzo izaći iz novih kabina...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 19.07.2017.

    Koliko sam "luda" za shopingiranjem I sama bi se tila negdi "odmarati" samo da neko moze misto mene u kupnju hehe,,,

  • MOC JE U ZNANJU 18.07.2017.

    Svakome svoje zadovoljstvo . Curicama krpice , a dečacima igrice . :-))))

  • 18.07.2017.

    koga briga za ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare