To je to što me zanima!

'Drage policajke, nosite kratke hlače, moramo privući turiste'

onzervativci kažu kako je skandalozno policajke tjerati da pokazuju svoje noge dok on liberalniji kažu kako je seksistički tjerati žene da nose isključivo kratke hlače...
Vidi originalni članak

Spomenici, muzeji, arhitektura, suvenirnice, prirodne ljepote...sve su to načini na koje zemlje diljem svijeta privlače turiste no Libanon ima nešto drukčiji plan. Piere Achkar, gradonačelnik grada Brummana u blizini Bejruta, donio je novi pravilnik o odijevanju policajki koje će odsad morati kratke hlačice.

- Želimo promijeniti sliku Libanona u očima zapada, kaže gradonačelnik.

Njegov plan nije prošao bez napada i to s obje strane političkog spektra. Konzervativci kažu kako je skandalozno policajke tjerati da pokazuju svoje noge dok on liberalniji kažu kako je seksistički prisiljavati žene da nose isključivo kratke hlače dok muški policajci i dalje smiju nositi klasične uniforme, piše Daily Mail.

Korisnici društvenih mreža također su ogorčeni, a mnogi ističu da se čak i na liberalnom zapadu policajke pristojnije odijevaju. Strahuje se i da bi neki policajci mogli seksualno uznemiravati svoje kolegice u hlačicama. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dalibor0704 11.07.2018.

    Mogao je tražiti i da policajci obuku vruće hlačice, imao bi 15.000 pripadnika gay parada svaki dan u posjeti. Pravi turistički boom.

  • 10.07.2018.

    zgodne policajke

  • 10.07.2018.

    A policajci...neka i oni daju svoj doprinos razvoju turizma 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare