To je to što me zanima!

Dramatična potjera: Policajac puškom srušio avion pun droge

Krijumčari droge u Brazilu su planirali pobjeći s pošiljkom droge u avionu. Spriječili su ih spretni policajci pucajući na zrakoplov samo nekoliko sekundi prije polijetanja...
Vidi originalni članak

Nevjerojatna snimka iz Brazila prikazuje policijsku potjeru za pripadnicima narko kartela u avionu. Piloti pokušavaju pobjeći dok ih policajci u policijskom vozilu hvataju. Samo nekoliko sekundi prije polijetanja, jedan od policajaca uspijeva srušiti zrakoplov pucajući u krilo. 

- Pucat ću u krilo, pucat ću u krilo. Zaustavi paljbu. Izlazite - čuje se glas vozača policijskog automobila na snimci.

Pogledajte snimku:

Ovaj video je u kratkom vremenu postao pravi viralni hit. Gledatelji su oduševljeni dramatičnom snimkom, a mnogi je uspoređuju s video igrama poput GTA.

- Ovo je Narcos u pravom životu. Pazite samo da se Pablo (Escobar) ne osveti - našalio se jedan od komentatora.

- Ne mogu zamisliti da postoji uopće neka standardna procedura za ovakvu situaciju s obzirom koliko se rijetko događa - komentirao je drugi.

Vjeruje se da su krijumčari droge htjeli avionom pobjeći s novom pošiljkom iz Brazila.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kavasaki74 19.03.2017.

    Rikavam :))) Višnja se sad lupa glavom od stol...koji k... nisam pogledala video prije tipkanja :)))))))

  • orco 17.03.2017.

    Pa mislim ono, kak sad više išta vjerovati tim nepismenim novinarima kad ni ne pogledaju video od 30 sec. o kojem pišu, sramota i podcjenjivanje čitatelja...

  • milemile123 17.03.2017.

    Haha ovi iz 24 sata su stvarno najbolji mislim da konzumiraju dobru travu Oni se cak bodu sa marihuanom toliko su napredni Nekad zapale i kokain sve ovisi o danu A za ovaj slucaj mislim da su bile u pitanju lude gljive,vide onog cega nema Likovi se autom zabiju u krilo aviona a ovi tvrdi da je iz sacmarice pucano :))) Ili bi mozda trebao kod okuliste ja otic ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare