To je to što me zanima!

Duhovi mamili Australca u vodu punu krokodila

Četverogodišnjak je krenuo u nevjerojatnu pustolovinu, gdje je plivao u vodi punoj krokodila, a lokalci vjeruju da su ga na to naveli duhovi
Vidi originalni članak

Daniel Woditj (4) je napustio kuću nakon obiteljskog doručka prošlog ponedjeljka ujutro u zajednici Peppimenarti, 200 km jugozapadno od Darwina. Roditelji Captain i Mary primjetili su Daniela nema tek nakon dva sata i odmah su obavijestili sve u zajednici. Nakon što je propješačio nekoliko kilometara, Daniel je došao do malog zaljeva i preplivao ga. Neustrašivi dječak je nastavio sa svojim psićem do drugog zaljeva, dok su ostala četiri psa lajala na obali. Dječak je preplivao i drugi zaljev pun krokodila i hodao još nekoliko kilometara. Malog avanturista su pronašli pet i pol sati nakon što je odlutao od kuće kako se u šikari igra sa psićem. Ljudi u zajednici vjeruju da ga je u vodu namamio duh koji ih posjećuje s vremena na vrijeme.
- Kada smo ga pronašli bio je dobro. Lutao je šikarom, ali ima samo četiri godine pa nije bilo puno vremena da ga nađemo po ovoj vrućini - rekao je narednik Shane Taylor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare