To je to što me zanima!

Emirates na Instagramu: Ovo je naš novi avion zvan 'Bling'

Moj avion završio je u vijestima, mnogi su se pitali je li pravi ili nije. Napravila sam viziju dijamantnog aviona kako bi izrazila uzbuđenje u ljubav prema putovanjima, kaže autorica fotomontaže...
Vidi originalni članak

Avion kompanije Emirates prekriven dijamantima postao je pravi hit na internetu. Nakon što je kompanija na Instagramu objavila fotografiju svog Boeinga 777 mnogi su pomislili da je riječ o nekoj novoj letjelici za luksuzna putovanja.

No, ipak nije tako jer sve je to tek fotomontaža. Emirates je na Instagramu napisao: 'Sliku kreirala Sara Shakeel".

Sara je bivša zubarica, a sada je umjetnica koja prikuplja fotografije običnih stvari na koje onda stavlja dijamanti pokrov. Sliku koja je privukla pozornost cijelog svijeta kreirala je dok je čekala let u Milanu. 

Na Instagramu se našalila:

- Moj avion završio je u vijestima, mnogi su se pitali je li pravi ili nije. Napravila sam viziju dijamantnog aviona kako bi izrazila uzbuđenje u ljubav prema putovanjima. Nisam niti sanjala da će sve završiti u medijima. 

Sara je napravila i montažu katedrale s dijamantima dok je bila u Milanu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pješak 11.12.2018.

    Šta ti misliš, sav od dijamanata pa padne...! Kakav bi to bio stampedo prema olupini!

  • nori 🖖 11.12.2018.

    Nevidljivi

  • Do.or.Die 11.12.2018.

    Skuzio sam da je montaza jer su "dijamanti" preko prozora i preko motora a to je neizvedivo u stvarnosti.Prilicno los photoshop.A i ti emirati se bahate nicim zasluzeno.Imaju oni svoje robove a oni samo zinu da pare padnu u usta.Sve je to gadljiv displej dekadencije i pohlepe i sebicnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare