To je to što me zanima!

Evo što se dogodi kad se hodači u snu spoje na net

Liječnici su potvrdili prvi slučaj u kojem je žena mjesečarila i poslala nekoliko e-mailova u kojem zove prijatelje na piće i kavijar. Ne sjeća se toga
Vidi originalni članak

Žena (44) je otišla spavati oko 22 sata. Dva sata kasnije počela je mjesečariti. Došla je do računala, upalila ga i spojila se na internet upisavši korisničko ime i lozinku. Poslala je tri e-maila prijateljima. Bili su jako čudno napisani jer je koristila velika i mala slova nasumice te pisala u neobičnom formatu.
- Dođi sutra i rješi taj nered. Večera i piće u 16 sati. Donesi vino i nemoj zaboraviti kavijar - napisala je žena u e-mailu.
Stručnjaci tvrde da nisu nikad vidjeli ovakav oblik mjesečarenja koji zahtijeva kompleksne radnje poput upisivanja lozinke i pisanja e-maila. Žena se drugi dan nije sjećala ničega. Mjesečarenje je povezano s umorom, stresom, nervozom, alkoholom ili uzimanjem nekih lijekova. Obično traje nekoliko minuta, iako u nekim slučajevima može potrajati i više od pola sata. Bilo je slučajeva u kojim su ljudi mjesečarili vozeći auto, kuhali, svirali instrument ili slikali. Sveučilište u Minnesoti, SAD, prijavilo je poseban slučaj mjesečarenja. Čovjek je svake noći bez razloga naglo hvatao ženu za stražnjicu. Tvrdio je da se drugi dan ničega ne sjeća.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare