To je to što me zanima!

Facebook je dobio golog konkurenta - Skinbook?!

Na internetu se pojavio Skinbook, sajt za nudiste i prirodnjake. Do sada mu se pridružilo 6.000 ljudi. Kreiran je za ljude koji ne vole baš svoj izgled...
Vidi originalni članak

Na internetu se pojavio Skinbook, odnosno socijalna mreža za nudiste i naturaliste. Do sada mu se pridružilo 6000 ljudi, a kreatori se nadaju da će uskoro postati konkurencija Facebooku. I Skinbook nudi sklapanja prijateljstava kao i objavljivanje slika i videa. Karl Maddocks (24), jedan od kreatora, kaže kako žele ohrabriti ljude koji nisu baš ponosni na svoje tijelo. Sajt je nastao prošle godine dok su studenti iz Manchestera nakon ljetovanja na nudističkoj plaži počeli izmijenjivati iskustva. Maddocks kaže da ga je htio izbrisati, ali je shvatio da bi to bila šteta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • real 24.11.2009.

    nemojte pretpostavljati, ne vjerujem da su dozvoljene gple fotografije; pa na nudistickim plazama i kampovima je zabranjen fotoaparat...

  • gradelji 13.07.2009.

    i samo još nešto, na facebooku ima djece i od 12.g. vjerujte ima, a isto nesmije ga imati nitko ispod 18. a tko to može kontrolirat, dijete upiše da ima 20 g. a ono nema ni 13.

  • gradelji 13.07.2009.

    željko, imam susjeda pedofila, svećenika, eto zašto ih tako mrzim, kladim se da si je već napravio profil, a šta tebe to zanima jel ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare