To je to što me zanima!

Fenomen: Probudio se iz kome kao ovisnik o siru i psovkama

Nakon devet dana inducirane kome, Kai Thomas se probudio kao čovjek s dvije ovisnosti. Njegova majka kaže da ne može prestati jesti cijele sireve i - psovati
Vidi originalni članak

Sredinom prošle godine Kai Thomas iz Chesterfielda pretrpio je izljev krvi u mozak. Hitno je operiran, a u šesterosatnom zahvatu ukonjen mu je dio lubanje kako bi se smanjio pritisak na mozak. 

Operacija je prošla uspješno, a u sklopu oporavka Kai je stavljen u umjetnu komu. Nakon devet dana se probudio i nije mogao hodati i pričati. No, to se s vremenom normaliziralo. Međutim, i danas vuče dva podsjetnika na komu. Iz nje se, naime, probudio kao ovisnik o siru i - psovanju. 

- Jednog sam dana bila u kuhinji, a iz njegove sam sobe začula 'Jeb** ti, ku**o, sra**e', opisala je njegova majka za Daily Mail

Screenshot // Majka Kaija Thomasa

Kad se popela do njegove sobe ugledala je Kaia kako 'tamani' cijeli kolut sira i pritom psuje. 

- Oduvijek je volio sir, ali sad je jednostavno opsjednut, kazala je njegova majka koja kaže da se teško nosi s njegovim ovisnostima jer 'fino odgojen' i prije nikada nije previše psovao. 

Doktori su joj objasnili da je psovanje normalno - ljudi nakon kome često pokazuju agresivno ponašanje kroz određeno razdoblje. No, ovisnost o siru nisu znali objasniti. Unatoč svemu, Kai se dobro oporavlja, a novostečene ovisnosti najvjerojatnije će se povući s vremenom. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • chadjohn 22.03.2015.

    "pas mater stara reži ementalera"

  • dinkman 19.03.2015.

    taj je isti ko ja samo sto ja ne obozavam sir

  • El Tractor 19.03.2015.

    Bilo je već takvih slučajeva, ali najbitnije je da je mladić dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare