To je to što me zanima!

FOTO Darku iz Ivanca srna je zapela za ogradu: 'Htio sam otvoriti vrata, kad ono, srna!'

Ne znaš što napraviti, odmah sam pozvao policiju pa su je došli lovci osloboditi. Drago mi je da je živa i zdrava, ispričao nam je Darko Novak koji je srnu zatekao u nedjelju ujutro kad je pokušao otvoriti ogradu
Vidi originalni članak

Bilo je negdje 7 sati ujutro, baš sam htio autom izaći iz dvorišta, pokušam otvoriti vrata i vidim da nešto zapinje. Kad ono, to je srna!

Rekao nam je to Darko Novak iz Ivanca, koji je neobičan doživljaj od nedjelje podijelio u jednoj Facebook grupi. Odmah je zvao policiju, nakon čega su ubrzo došli i lovci koji su životinju oslobodili.

'KAO DA SU NA PARTYU' VIDEO Kod Pule krdo mladih divljih svinja: 'Dolaze svaki dan već tri godine. Dam im smokve'

- Neki su mi pisali u komentarima da što je nisam ubio, nema šanse. Ja volim životinje, bila je i malo agresivna, vjerojatno od šoka, a lovci su taman išli u lov kad sam zvao i oslobodili su je za 10 minuta. U zadnjih godinu dana jako je ovdje puno srna, u blizini imam njivu i često ih vidim kako se dođu pasti. Kažu da ju je možda nešto preplašilo, pas ili netko drugi, zbog čega je potrčala prema mom dvorištu - ispričao je Novak.

Htio sam se zahvaliti dečkima na brzoj intervenciji zbog čega sam i objavio fotografije, dodao je naš sugovornik, a priču je prvi objavio varaždinski Regionalni tjednik.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 25.10.2022.

    Nema beda bu zapela i u gulasu

  • opančar x 25.10.2022.

    Taman se vrnul z ukrajine kad ono srma

  • 25.10.2022.

    Možda bježala od tebe u tom odijelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare