To je to što me zanima!

Gastro.hr vas vodi na najslađu božićnu radionicu kuhanja!

Portal Gastro.hr i Miele Centar vas pozivaju na još jednu radionicu kuhanja. Ovaj put se radi o najslađim božićnim receptima, a radionica se održava 8. prosinca.
Vidi originalni članak

Prosinac samo što nije, a s njime i početak razmišljanja o božićnim delicijama. Zato vam i ovaj put portal Gastro.hr i Miele Centar u suradnji s gastro blogerima i chefom Sašom Polojcem pozivaju na još jednu radionicu kuhanja.  

Kako i priliči predblagdanskom raspoloženju, tema je 'Najslađa božićna radionica', a sretnici će imati priliku raditi i kušati najslađe božićne delicije.

Radionica se održava 8. prosinca s početkom u 18 sati u Miele Centru (Buzinski prilaz 32, 10000 Zagreb) 

Kako do mjesta na radionici?

Na radionicu se mogu prijaviti svi registrirani korisnici portala Gastro.hr do 3. prosinca ukoliko odgovore na postavljeno pitanje, a dobitnici će biti objavljeni 4. prosinca. Bira se najkreativniji i najslađi odgovor, a pitanje pronađite ovdje

Ukoliko se još niste registrirali na portalu Gastro.hr, učinite to sada

O Miele Centru

Portal Gastro.hr u suradnji s Miele Centrom održava radionice kuhanja već drugu godinu zaredom, čiji prostor jamči interaktivnost i mentorstvo vrhunskog chefa Saše Polojca. U srcu Miele Centra smještena je aktivna kuhinja s potpuno funkcionalnim Miele uređajima. Vrata Miele kulinarskih radionica su otvorena svima koji žele pripremiti i stvarati rapsodiju okusa i mirisa. Jedinstvena prilika da krenete od početka ili da usavršite svoje kulinarsko umijeće te zadivite svoje najmilije. 

Miele Centar nalazi se u Zagrebu, Buzinski prilaz 32. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare